Skönhetsklinik

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vi behandlar det mesta inom skönhet och estetik. Hos oss verkar certifierad personal som behandlar områdena botox, fillers, microtoxin och body sculpting. Vår legitimerade personal utmärker sig för deras expertis och moderna perspektiv på behandlingar inom beauty.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser inom Botox Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.

Vi vill alltid att du ska trivas med ditt besök och de behandlingar som du gör hos oss. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett förstahandsval för dig som vill välja en skönhetsklinik i Göteborg med fokus på skönhet och body sculpting.

Filler Göteborg

Det finns en mängd olika estetikkliniker inom Göteborg som har olika erbjudanden för behandlingar med fillers, men som saknar kompetens. Vi erbjuder legitimerad behandlingspersonal som behandlar ditt behov av att få de bästa fillers i Göteborg.

Hyaluronsyran som vi använder i vår fillerbehandling är framtagen för att ge en naturlig effekt och ett naturligt slutresultat. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers eller att kroppen skulle stöta bort syran som injiceras.

På vår klinik har vi som mål att våra certifierade behandlare ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. https://www.gotaklinik.se/ oss finns det alltid fillers erbjudande på vår klinik inom en rad olika områden och behandlar allt inom fillers kindben, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vårt mål är att ge dig de bästa fillers Göteborg stads kliniker har att erbjuda.

Botox priser

Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox varierar priserna.

Bland utbudet har du möjlighet att behandla botox kråksparkar, botox ögon eller botox kämuskler för att nämna några utav områdena som du kan behandla.

Svar på hur mycket det kommer att kosta ges när du har din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan behandlingen. Där går ni tillsammans igenom vilket område du önskar göra behandling med botox, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken botox behandling som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

Hur går det till vid en botox injektion?

Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din behandling med botox. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att förklara behandlingen, pris och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första behandling eller om du har gjort behandling med botox förut, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.

Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox är inte bara till för att bättra på sin skönhet, utan är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är hjälpande mot huvudvärk och migrän och för att lugna överspända muskler. Med botox i pannan blir det att musklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.