Ken uw haartype en kies de juiste haarverzorgingsproducten

Haar is een statement van stijl, een bevestiging van schoonheid en een uitgesproken van eigenliefde. Het is de weerspiegeling van een persoon die het uiterlijk van een persoon verheerlijkt. Het is de kernverantwoordelijkheid voor deze natuurlijke schoonheid, behouden door de macht, te behouden. Een kleine fout kan ertoe leiden dat u zich voor de rest van uw leven bekeert. Om deze elegantie langdurig te behouden moet men voorzichtig zijn bij het kiezen van de haarverzorgingsproducten.
Het belangrijkste dat u moet doen, is weten welk type u heeft. Op basis van de kwaliteit kun je de producten kiezen die het beste bij jouw haartype passen. Er zijn meerdere criteria waarmee rekening kan worden opgenomen bij het analyseren van uw haartype en het kiezen van het juiste product voor u.
Bepaal de haardichtheid – Om de dwang te bepalen, gaat u voor de spiegel staan. Deel je haar in het midden. Focus op de wortelversterking van je hoofdhuidbedekken. Op basis van het huidgebied dat wordt gezien, kan de stof worden gecategoriseerd als:
Zeer dicht – Als er geen gedeelte rond de scheidingswand zichtbaar is, betekent dit dat de verplichte zeer dik is.
Matig verdicht – Als een deel van de hoofdhuid zichtbaar is, is uw gemiddeld gemiddeld.
Lage interesse – Als het grote deel van de hoofdhuid duidelijk zichtbaar is, heb je een dunne interesse.
Soms is er een variatie in de verlangen. Om het meest betekenisvolle resultaat te vinden, voert u deze test uit door het stuk haar op verschillende plekken vast te houden. U kunt de hulp van een andere persoon inroepen, op een klik klikken en een kijkje nemen.
Haarverzorgingsproducten in India
Haarverzorgingsproducten in India
Ontvang een exclusief assortiment van zeer geteste haarverzorgingsproducten in India met Ceuticoz Progressive Dermatology.
Bepaal de porositeit van het haar – Was goed met de shampoo en conditioner die u gewoonlijk gebruikt. Spoel ze goed af en dep ze gedeeltelijk droog met de handdoek. Ze kunnen zijn:
Zeer poreus – Als je haar nat en plakkerig is, betekent dit dat de porositeit in hoge mate aanwezig is, omdat het een grote hoeveelheid vocht vasthoudt.
Matig poreus – Als het haar een beetje nat is maar niet plakkerig, dan houdt het een gemiddeld vochtniveau vast en heeft het een gemiddelde porositeit.
Laag poreus – Als het haar grotendeels droog is, betekent dit dat het geen vocht heeft en laag poreus is.
Drijvende test voor het controleren van porositeit – Een andere manier om de porositeit te controleren is de drijvende test. Haal de haarlok eruit en laat deze in een open keukengerei drijven.
In het geval van een lage porositeit zinkt de sterkte niet.
Als er een gemiddelde porositeit is, zal de kracht na enige tijd zinken.
Als de kracht snel voltooid wordt geplaatst, heeft deze een hoge porositeit .
De porositeit kan afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Daarom kunt u deze test bij verschillende weersomstandigheden herhalen.
Bepaal uw haartextuur – Gebruik shampoo en droog op natuurlijke wijze met een handdoek. Knip vervolgens een draad van dezelfde lengte van uw haar af. Haal je haarlok over de volledige lengte eruit. Plaats de draad en uw sterkte naast elkaar op een helder oppervlak waar u beide goed kunt analyseren.
Als de draad dunner is dan de draad, heb je een dunne textuur.
Als de dikte van beide ongeveer gelijk is, heb je een medium textuur.
Als de draad beschadigd is, dan is het draadstuk, dan heb je dik .
Bepaal de vettigheid van je haar – Shampoo goed en diep het droog. Laat ze de hele nacht liggen. Druk ‘s morgens zachtjes een tissue op uw hoofdhuid en op het hoofdgedeelte achter uw oren.
Vet haar – Als er olievlekken op het weefsel komen, heb je vettig haar.
Droge huid – Als het weefsel blijft zoals het is zonder enige plakkerigheid, dan heb je droog haar.
Halflang haar – Als er weinig oliesporen op de stof terechtkomen, is het haartype halflang haar.
Gemengd haar – Over het proberen op verschillende plekken als er olie uit het ene punt komt en geen vettigheid uit het andere punt. Dan is het type dat je een combinatie hebt, dat wil zeggen dat het een mengsel zowel vettig als droog haar is.
Controleer op elasticiteit – Trek aan een lok van je haar. Houd beide lastig vast en laat het zacht uitrekken. Verleng het langzaam, trek is niet te snel aan. Observer zorgvuldig en gecontroleerd het elasticiteitsniveau.
Zeer elastisch – Als de sterkte 50% van zijn oorspronkelijke lengte vergroot, is het elasticiteitsniveau zeer hoog en is de haarsterkte extreem sterk.
Matig elastisch – Als het een beetje uitrekt voordat het breekt, is het elastisch niveau gemiddeld.
Laag elastisch – Als de sterkte onmiddellijk breekt wanneer deze wordt verlengd, is het type het minst sterk en heeft het een zeer lage elasticiteit.
Nadat u de verschillende ingrediënten van uw haar heeft opgenomen, waarvan gedempt, textuur, porositeit en elasticiteit van de vettigheid, moet u de haarverzorgingsproducten kiezen die het meest geschikt voor een goede groei hair growth serum.